Adana

Öğrencilerin emniyet müdürlüğü binasını ziyareti

15:29 24 Ekim 2017
Öğrencilerin emniyet müdürlüğü binasını ziyareti

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Strateji Geliştirme Büro Amirliğince yürütülen proje kapsamında öğrenciler Adana Emniyet Müdürlüğünü gezdi.

Müdürlüğün "Poli̇si̇mi̇ sevi̇yorum, emni̇yeti̇ gezi̇yorum" projesi kapsamında öğretmenleri eşliğinde Müdürlük binasına gelen ilkokul öğrencileri, burada çeşitli birimleri gezdi, görevlilerden bilgi aldı.

Minik öğrenciler son olarak Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı da makamında ziyaret etti.

Yıldız, gelen misafirlerine merkez Seyhan'a bağlı Emek Mahallesi Necatibey İlkokulu öğrencilerini misafir ettikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

Çocukların ülkenin geleceği olduğunu ifade eden Yıldız, "Emniyet ve güvenlik toplumun en önemli alanları. Emniyet Teşkilatımızın eşit vatandaş ilkesiyle vatanımıza, milletimize hizmet vermeye çalışırken özgürlük alanlarını açabilmesi, güvenliği tesisiyle mümkün oluyor. Geleceğimiz olan öğrencileri misafir etmekten teşkilat olarak çok mutluyuz. Onların gözlerindeki ışıktan biz de cesaret ve güven alıyoruz." dedi.

Yıldız, daha sonra çocuklarla bir süre sohbet ederek öğrencilere sembolik polis kimliği hediye etti.

Yıldız'ın bir çocuğa telsizi verip anons yapıp polislere talimat vermesini istemesi üzerine minik öğrenci, "Okulları koruyun, hırsızları yakalayın, sivilleri koruyun." diye anosta bulundu.

Ziyarette öğrenciler de çeşitli şiirler okudu, yaptıkları polis temalı resimleri Yıldız'a hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.