Adana

Maçın ardından

16:50 25 Kasım 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de Gaziantepspor'u 3-2 yenen Adanaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, "Hesaplarımız tutarsa lider olacağımızı düşünüyorum." dedi.

Kılıç, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, son 15 dakikadaki baskılı oyun hariç maçın genelinde kötü oynadıklarını söyledi.

Oyun planlarını sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Kılıç, "Bu maçtan ders alabiliyorsak kazançlı çıktık, diyebiliriz. İki kez geriye düştük. Bu maçı kurtardığımız için şükürler olsun demek lazım. Aslında 4 haftalık bölümde ilk kez çok kötü futbol oynadık. Üstüne koymamız gerekirken çok kötü bir oyunla kazandık. 5 maçlık bir periyodun bizim lehimize olduğunu düşündük. Hesaplarımız tutarsa lider olacağımızı düşünüyorum. Bir maçı geçtik, geriye 4 maçımız kaldı. Hepsini kazanırsak lider olabiliriz gibi görünüyor." şeklinde konuştu.


- Gaziantepspor cephesi


Gaziantepspor Teknik Direktörü Faik Demir ise genç, deneyimsiz ama yarını iyi olacak oyunculardan kurulu bir takım olduklarını söyledi.

Adanaspor'u iyi analiz ettiklerini vurgulayan Demir, "Adanaspor'a karşı çok çalıştık. Oyunu sıklaştırıp kazandığımız toplarla iyi çıkmayı planladık. Bunu başardık, golü bulduk. İkinci golden sonra goller bulabilirdik ama olmadı. Ben inanıyorum, oyuncularım ellerinden geleni yapıyorlar. Kaybettik, Adanaspor'u kutluyoruz, artık hayırlısı diyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.