Adana

Adana'da "TMMOB 11. Enerji Sempozyumu" yapılacak

11:11 10 Aralık 2017
Adana'da "TMMOB 11. Enerji Sempozyumu" yapılacak

Adana'da, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) 11. Enerji Sempozyumu düzenlenecek.

TMMOB adına Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şubesi tarafından "Enerjinin Geleceği" başlığı altında düzenlenen TMMOB 11. Enerji Sempozyumu, 14-16 Aralık’ta merkez Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, "Enerjinin Geleceği" ana temasından hareketle konunun sosyal, ekonomik, çevresel ve kültürel etkileri etrafında değerlendirmeler yapılacağını belirtti.

Mak, şunları kaydetti:

"TMMOB olarak enerji konusunu tartışırken, planlama, kaynakların doğru kullanımı ve toplumsal yarar ekseninde, üretilen enerjinin adil paylaşımı meselesine geçmişten bugüne vurgu yapmak ve çözümler üretmek üzere tarihsel bir sorumlulukla bu sempozyumu düzenliyoruz. Sempozyumda, 'Dünyada ve Türkiye’de enerjinin geleceği, enerjide planlama ve ekonomi, enerjide öncelikler, enerji ve savaş, enerji çevre ve toplum, küresel enerji rekabeti, enerji kaynakları ve teknolojik gelişmeler, Adana-Hatay-Mersin ve çevresindeki yerel enerji sorunları ile enerji kooperatifleri' alt konu başlıklarında katılımcılar görüşlerini aktaracak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.