Adana

Adana'da iki kardeşin öldürülmesi

18:20 18 Aralık 2017
Adana'da iki kardeşin öldürülmesi

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde iki kardeşin işlettikleri kafenin önünde tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili katil zanlısının kardeşi de gözaltına alınarak tutuklandı.

Gürselpaşa Mahallesi'nde iki hafta önce işlettikleri kafenin önünde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mustafa Karaibişoğlu ve kardeşi Tufan Karaibişoğlu'nun öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan ortağı Serhan G'nin kardeşi Emirhan G. hakkında da yakalama kararı çıkartıldı.

Olayda ağabeyine yardım ettiği ileri sürülen şüpheli Emirhan G, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki sorgusu tamamlanan Emirhan G, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

- Olay

Seyhan ilçesinde Mustafa ve Tufan Karaibişoğlu kardeşler, 4 Aralık'ta bir kişinin ateş açması sonucu yaralanmış, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamamıştı. Olay yerinden otomobille kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatmıştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Karaibişoğlu kardeşlerin öldürülmesi olayının zanlısı olduğu belirlenen ortakları Serhan G'yi Pınar Mahallesi'nde bir arkadaşının evinde yakalanmıştı.

Zanlı, sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.