Adana

Belediye personeline maç izni

16:36 05 Mart 2018
Belediye personeline maç izni

Spor Toto 1. Lig'de 7 Mart'ta oynanacak Adana Demirspor - Denizlispor maçı için bilet alan Adana'nın merkez ilçe Seyhan Belediyesi çalışanlarının karşılaşma saatinde izinli sayılacağı bildirildi.

Seyhan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada da ligde zor günler geçiren Adana Demirspor'un 7 Mart saat 16.00’da hayati öneme sahip bir müsabakaya çıkacağı, sahasında kendisi gibi alt sıralarda mücadele eden Denizlispor’u ağırlayacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, maç saatinin mesai saatine denk gelmesinin taraftarın karşılaşmaya ilgisini olumsuz etkileyeceği için belediye çalışanlarından müsabakaya gitmek isteyenlere izin verileceğini belirtti.

Karalar, "Şehrimizin iki güzide kulübünden Adana Demirspor’un bu hafta kendi sahasında oynayacağı kritik maç için kamuoyunun ve çalışanlarımızın yoğun talebi sonrası maç için bilet alan personelimiz çarşamba günü oynanacak olan Adana Demirspor–Denizlispor maçı için izinli sayılacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Ligde 28 puanla 15. sırada olan Adana Demirspor ile 27 puanla 16. sırada olan Denizlispor arasında 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maç, düşme hattından uzaklaşmak isteyen her iki takım için de büyük önem taşıyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.