Adana

17 yaşındaki geline kayınpeder dehşeti!

08:49 04 Mayıs 2018 8 Yorum Var
17 yaşındaki geline kayınpeder dehşeti!

Adana’da kayınpederinin şiddet uyguladığı 17 yaşındaki genç kadın polis karakoluna sığınırken oradan hastaneye kaldırıldı

Yüreğir İlçesi Koza Mahallesi’nde meydana gelen olayda 17 yaşındaki N.Ç. kayınpeder ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle ismi öğrenilemeyen kayınpeder N.Ç.’yi dövmeye başladı. N.Ç. ise yanında bulunan bir yakınıyla birlikte evden kaçarak Köprübaşı Merkezine sığındı.

Ense kısmında kanaması ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluk olan N.Ç. polis merkezine gelen ambulansla Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kızın tedavisi devam ediyor. Polis olayla alakalı soruşturma başlattı.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Yine adana 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa bu nedir kardeşim bu adanada noluyo boyle..gun gecmiyoki adanadan bi kotu haber gelmesin.. Nasil bozuk bi hayatlari kulturleri var bunlarin yahu..
    Cevapla
  • Kisai 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazanlar bilmiyor, bilenler yazmıyor.. bir kayinbaba gelini dövmüş ise sebebini sormak lazım, daha doğrusu sormamak lazım. Mesele aile içi...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • emre 5 yıl önce Şikayet Et
    şu adaana haritadan silinmesi lazım ordaki insanlrında türkiyeden atılması lazım bütün herşey orda
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Emre Çok insancıl o kadar ki bütün Adana'yı yakıp yıkacak kadar.
  • nusri 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür olayların şuyu vukuundan beter oluyor. Bir kaç gün sonra cinayetle sonuçlanmaz inşaallah. Devlet, suçları medyaya yansıtmadan çözüm yoluna gitmeli. Zira bu veya iğrenç suçlar medyaya yansıdıkça çözüm zorlaşıyor ve başkalarına da kötü örnek olduğunu yine medyadan çok göeüyoruz.
    Cevapla
  • Mehmetçik 5 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle adanalı olarak, bir kayınbabanın gelinine el kaldırması kabul edilemez bşr durum. Aynı evde oturulsa dahi. En çok diyebileceği şey oğluna gelini boşamasını istemektir ki oğlu kabul etmeme durumı varsa baba evinden ayrılması şarttır. Kadınlar derin bir kuyudur. Neden böyle.bir olay vuku bulduğu asla jiç kimse bilemez. Bu o kadının hiç bşr.zamamda açıklamayacaüı bir durum olabilir. O yüzden bu durumlarda en Güzeli ayrı ev tutmak.
    Cevapla
  • gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    mehmetçik bu tip durumlar adanada eksik olmaz ki haberlere bak vurma kırma öldürme yarısı adana
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.