Adana

Hiç tanımadığı insanlara bunu yaptı

11:51 20 Ağustos 2018 5 Yorum Var
Hiç tanımadığı insanlara bunu yaptı

Adana’da bir genç, kitap okumaya farkındalık oluşturmak amacıyla hiç tanımadığı insanların yanına giderek onlara kitap hediye etti.



Adana’da yaşayan yaklaşık bir yıldır Instagram'da okuduğu kitapların fotoğrafını çekip özetini yazan ve yorumlayan Gökhan Toktamış isimli genç, amacının farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi. Toktamış, şehrin çeşitli noktalarındaki vatandaşlara kitap vererek onların tepkilerini görüntüledi. Parkta, bankta oturan, mağazalarda alışveriş yapan vatandaşlara paketlediği kitapları veren genç, onlardan paketi açmalarını istedi. Hediye kitap karşısında şaşıran vatandaşlar, teşekkür ederek gençle kitap üzerine ayak üstü kısa bir sohbet gerçekleştirdi. 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    eeeee
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Okumayana kütüphane bile hediye etseniz yine okumaz.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kitap ne kitabı! Dini bozan vatanı bölen milleti birbirine düşüren kitap mı yoksa ne ? Yok içerik iyi ise tebrikler.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence farklı bir bakış açısı görebilmek ufkunu genişletmek için kitap okunmalı. Yoksa hepimizin bildiği şeyleri mesela gurbet olgusunu edebiyat yaparak süslü bir üslupla yazarak veya sürükleyici bir üslupla yazarak tekrar bize yansıttığı yazıları okusan neeeeee okumasan ne bildiğin şeyleri temcid pilavı gibi oku bakalım oku. Yani bence iş olsun diye kitap okunmamalı.
    Cevapla
  • MESUT 5 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE BUDUR YA, HİZMET AYAĞA GİTMELİ... YOKSA KİMSE KILINI BİLE KIPIRDATMIYOR. MESELA DİNİ SOHBETLER DE MEYDANLARDA ufak bi çay eşliğinde yapılabilir.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.