Adana

Hamile kadın ve çocuklarında yeni gelişme!

09:27 16 Ekim 2018 1 Yorum Var
Hamile kadın ve çocuklarında yeni gelişme!

Adana'da kocası tarafından terk edilen ve annesiyle yaşayan hamile bir kadının şiddet uyguladığı ileri sürülen 2 çocuğuna devlet sahip çıktı.

Olay, Adana merkez Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Merve G. 8 yıl önce İsmail G. ile evlendikten sonra çiftin en büyüğü 7 olmak üzere 2 çocuğu dünyaya geldi. Aile, maddi sıkıntı yaşamaya başlayınca çift arasında geçim sıkıntısından dolayı kavga başladı. Koca İsmail G. ise daha sonra 2 çocuğunu ve hamile olan eşini bırakarak evden kaçtı. Bu durumu kaldıramayan genç kadın ise iddialara göre çocuklarına sürekli şiddet uygulamaya başladı. 

Çöplüğü andıran evde yaşam savaşı veren çocukların bir de anne şiddetinden dolayı her gün ağlamaya başladığını gören mahalleli, buna dayanamayarak duruma isyan etti. Vatandaşlar, 155 polis imdat hattını arayarak, "Mahallede çocuklarına şiddet uygulayan anne var" diyerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine olay yerine polis geldi. 

Polis anne ve çocukları polis merkezine götürerek durum Adana Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bildirildi. Yetkililer önce evde inceleme yaptı daha sonrasında ise mahalleliyle görüştü. Ardından ise psikolog eşliğinde anne ve çocuklarla görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonucunda 2 çocuk devlet himayesine alınarak Sevi Evlerine yerleştirildi. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    peki anne ne oldu onu tedavi ettirip çocuklarıyla tekrar bir araya getirmek düşünüldümü, annenin ne sıkıntılar çekipte o hale geldiği biliniyormu ,sağlılklı bir psikolojiye sahip hiçbir annenin evladına şiddet uygulayacağını düşünmüyorum,hemen şiddet uyguluyor diye damgalanıyor , peki baba ailesini bırakıp kaçmış neden ona kimse bişey demiyor
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.