Adana

Hastanede skandal! Çocuklar ağladı doktor iskambil oynadı

07:55 22 Ocak 2019 61 Yorum Var
Hastanede skandal! Çocuklar ağladı doktor iskambil oynadı

Adana'da bir hastanede hasta çocukların ve ebeveynlerinin beklediği sırada doktorun iskambil oynaması olay yarattı.

Adana'da bir hastanenin çocuk acil servisinde hasta çocuklar anne ve babalarının kucağında ağlayarak tedavi sırası beklerken, görevli doktorun bilgisayarında iskambil oynadığı görüldü. Görüntülerin ortaya çıkması sonrasında doktorun o sırada hastanede temizlik yapıldığını ve bu nedenle hastalara bakılmadığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Alınan bilgiye göre olay, 19 Ocak akşamı bir kamu hastanesinde yaşandı. Çocukları hastalanan ebeveynler, çocuk acil servisi olan hastaneye gitti. Ancak çocuk acile girdiklerinde bir süre doktoru beklemek zorunda kaldılar. Bu sırada çocuklar ağrılarının da etkisiyle ağlamaya başladı. Bu arada, serviste bir doktorun bilgisayarda internet üzerinden iskambil oynadığı görüldü.

Vatandaşlar biraz sonra kendilerine bakacak bir doktorun geleceğini düşünerek beklemeye devam etti. Zaman geçmesine rağmen bekledikleri doktor bir türlü gelmeyince, bir vatandaş ise internet üzerinden iskambil oynayan doktoru cep telefonuyla görüntüledi.

Bu görüntülerin ortaya çıkması üzerine doktorun o sırada hastanede temizlik yapıldığını, bu nedenle hastalara bakılmadığını ileri sürdüğü öğrenilirken, hastane yönetimi konuyla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

61 Yorum Var
  • Avukat 5 yıl önce Şikayet Et
    Kayıt yapan kişinin veya yakınları aleyhine işlenen suç veya haksız saldırı, “tesadüfen” veya “ani gelişen bir olay” şeklinde cereyan etmelidir. Tesadüfi veya ani gelişmeyen bir olay nedeniyle sistematik ve planlı bir şekilde delil oluşturmak amacıyla yapılan ses, fotoğraf veya video kayıtları suç teşkil eder.
    Cevapla
  • Kazım 5 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlar zeki oldukları için normal insanlar gibi düşünümuyorlar kimseyi takmazlar ancak taptiklari para
    Cevapla
  • Kazım aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok komiksin O para için Sabahtan akşama kadar niye çalışıyorsun. o zaman bence bir kaç ay parasız çalış Senin taptığın para olmasın kazım bey ama bende bir doktorum ve hakkımı sana helal etmiyorum ben Allahtan başkasına tapmadım tapmam. Ayrıca 3 kuruş para için etmediğiniz laf kalamaz. senin gibiler tedavi etmek için senelerimizi harcadık biliyormusun. Benim meslek seçme hakkım bir daha olsaydı emin ol senin gibiler tedavi etmek için senelermi harcamazdım.
    İlk beğenen sen ol
  • Ümit 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef kamu personelin büyük çoğunluğu böyle gece oyun sitelerine girin bakın ya hemşire doktor yada polis asker evli bekar alayı oyun sitelerinde flört arıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ağzı olan 5 yıl önce Şikayet Et
    Her canı sıkılan acile geliyor. Doktorda insan .dinlenmeye hakkı var.
    Cevapla
  • Doncarlaone 5 yıl önce Şikayet Et
    Verdiniz sağlık çalışanlarına yetkiyi sonu bu herkes cameraya çekse daha neler çıkar neler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.