Adana

Hakimin aracına "PKK" yazıp kaçarken yakalandı

09:22 06 Şubat 2019 10 Yorum Var
Hakimin aracına "PKK" yazıp kaçarken yakalandı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya üye olmaktan tutuklu yargılanırken tahliye olan sanık, adliye yanında park halindeki bir hakimin aracına PKK yazıp kaçarken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, bölücü terör örgütü PKK'ya üye olmaktan tutuklanan Mehmet K., bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye oldu. Sanık tahliye olduktan sonra Adana Adliyesi binası yanına gelerek burada park halindeki bir hakimin aracına "PKK" yazıp kaçmak istedi. Ancak durumu fark eden polisler şahsı kovalamaya başladı. Kısa süren kovalama sonrası zanlı yakalandı. Mehmet K. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'terör örgütü üyeliği ve örgütü kullanarak tehdit etme' suçlarından tutuklandı. 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Atakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ceza kanunu bize uymuyor cezaevlerinde tek kişilik hücre sistemi tek tip kıyafet olmalı cezalar ağır olmalı takım elbise giyip traş olunca cezadan indirim olmamalı cezalarda takdir hakkı kaldırılmalı kanunlar suçluları değil masum kendi halinde dürüst vatandaştan yana olmalıdır
    Cevapla
  • Saka 5 yıl önce Şikayet Et
    Denetimli serbestlik denen saçmalık varken...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ver 10 sene mapis herseyine el koyun bak yapiyormu fransz ongle yapiyor biz de kanunlar yumcak onun icin
    Cevapla
  • Safa 5 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ve Fetö ye mensupların beyinleri yıkandığı için kolay kolay vaz geçmezler. Derlerya " Alışmış kudurmuştan beterdir" derler
    Cevapla
  • Turko 5 yıl önce Şikayet Et
    Degil üye olma şüphesi övücü bir cümle dahi kanıtlanır durumda ise kendisi tutuklanıp uzun müddet hapsedilmeli vatandaşlıktan çıkarılıp cezası bitince tr ye girişi yasaklanmalı ve sınır dışı edilmeli .. anne baba es ve çocukları ve hatta kardeşleri de vatandaşlıktan çıkarılmalı ki aileye bağlılığı varsa onlar da benle yanmasın diye uzak dursun .. dahası ailesi de bu tür örgütlerle bağ kurmasına engel olmak için hamle yapmak zorunda kalacaktır.. arkadaşları dahi takibe alınmalı ki bu tiplerle arkadaş olacak kişiler dahi ne mal olduğunu öğrenince uzak dursunlar .. kendisi de toplumdan soyutlanmaktan urkecektir bu vesile ile ..
    Cevapla
  • 61 li 5 yıl önce Şikayet Et
    10 numara tespit...
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.