Adana

Suç makinesi genç kız yakalandı

10:16 02 Eylül 2019 3 Yorum Var
Suç makinesi genç kız yakalandı

Adana'da 60 ayrı hırsızlık olayına karışan ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan genç kız, hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliğinde görevli hırsızlık dedektifleri, merkez Yüreğir ilçesi, Akdeniz Mahallesi'nde devriye görevi yaparken bir genç kızdan şüphelenip takip etmeye başladı. Polis genç kızı takip ederken evleri gözetleyen genç kız, bir eve girmek isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.

Emniyete getirilerek sorguya alınan genç kızın Kibariye S. (22) olduğu, hırsızlıktan 60 suç kaydı bulunduğu, ayrıca 6 hırsızlık olayından 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası aldığı ve 2 bin lira para cezasına çarptırıldığı belirlendi. 

Emniyette ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Kibariye S., tutuklandı. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • dürüst 4 yıl önce Şikayet Et
    bu suça iten nedenleri araştırmak gerekir genç kız hayatının baharında cezaevi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür haberlerin olmaması için (kapkaççı, dolandırıcı, hırsızlık, dilencilik, uyuşturucu satan, imal eden, ayrıca kadına ve çocuğa şiddet uygulayan ve istismar edenlere yönelik) ağır yaptırım yasalarının çıkartılarak ve takibinin yapılarak hayata geçmesi gerekmektedir. Şu andaki yasaların caydırıcılığı bulunmadığı düşünülmektedir.
    Cevapla
  • ALPASLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    60 HIRSIZLIK nasıl oluyor bu meslek edinmiş asalak olmuş 22 yaşında bunun insanlığa zarardan başka verecek bir şeyi oluncaya kadar çalıştırmalı içeri atıp beslemek çözüm değil içeride yediğinin hakkını vermeli...
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.