Adana

İntikam yemini eden DEAŞ'lı tutuklandı

11:08 25 Eylül 2019 3 Yorum Var
İntikam yemini eden DEAŞ'lı tutuklandı

Adana'da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 'intikam' yemini edip, eylem hazırlığı yapan DEAŞ'lı terörist Barış C. (26) tutuklandı.

Adana Terörle Mücadale ekipleri, terör örgütü DEAŞ'ın sözde emiri Ebu Bekir el-Bağdadi'nin yayınladığı 30 dakikalık eylem çağrısı üzerine harekete geçti. DEAŞ'lı teröristler tarafından sosyal medyada paylaşılan ve üzerinde Arapça ve Türkçe olarak 'Vallahi intikam alacağız. Bir mühlet sonra olsa da intikam alacağız' yazan fotoğrafı paylaştığı tespit edilen Barış C. takibe alındı. Bombalı eylem yapma hazırlığında olduğu tespit edilen şüpheli, Seyhan ilçesinde yakalandı.

Gaziantep üzerinden Suriye'ye geçiş yapmak isterken yakalanıp, 22 ay hapis yattığı ortaya çıkan Barış C. sorgusunda, paylaşımı kendisinin yapmadığını, sosyal medya hesabını mahallesindeki kahvehaneye gelenler ile ortak kullandığını söyledi. Barış C. sevke dildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Trtr 4 yıl önce Şikayet Et
    Eylemi müslümanların olduğu masum sivilleri öldürerek mi yapıyorsunuz.Allah bize kimseyi öldürmeyin nefsinizi öldürün demedimi ayet diyor ki dünyanın yıkılması bir müminin öldürülmesinden iyidir.
    Cevapla
  • Hasancan 4 yıl önce Şikayet Et
    İntikamı neden düşman ülkelerden değil de Müslümanlardan alıyorsunuz? Hiç düşündünüz mü?
    Cevapla
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adi ahmaklar İsrail lin ABD nin ve diyer Müslümanları katl edenlere ne den elişmiyor acaba sadece Müslülüman katl eden bu kafilrlere kanan ahmaklar bir düşünsün
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.