Adana

Plakası çamurlu otomobilde yüzleri maskeli!

07:49 10 Ekim 2019 7 Yorum Var
Plakası çamurlu otomobilde yüzleri maskeli!

Adana'da plakasını çamurla kapattıkları otomobilde yüzleri maskeli şekilde giden 5 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada ise hırsızlıkta kullanıldığı tahmin edilen beze sarılı halde iki levye bulundu.

Seyir halinde ön ve arka plakaları çamurla kapatılmış, içerisinde de yüzü maskeli 5 kişi bulunan otomobili gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Otomobilin gidiş güzergahını belirleyen polis, aracı Süleyman Vahit Caddesi'nde durdurdu. Terörle Mücadele ve Özel Harekat şubelerinden ekiplerin de desteğiyle plakası çamurla kapatılan otomobilde arama yapan polisler, hırsızlıkta kullanıldığı tahmin edilen bezle sarılı iki levye buldu.


  
Plakası çamurlu otomobildeki yüzleri maskeli 5 kişi, gözaltına alındı - Sayfa 4
İçerisinde başka bir suç unsuruna rastlanmayan araç ile 5 şüpheli, detaylı incelenmek ve ifadeleri alınmak üzere Köprübaşı Polis Merkezi'ne götürüldü. 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    TCK tam bir facia, her türlü pisliği aşikar yapıyorlar, savcılık ve polis mecbur salıyor, hakedenlere ceza olmadıkça huzur ve emniyet olmaz, etraf eşkiya kaynıyor, çözüm ise ceza neyi gerektiriyorsa anında uygulanmasıdır.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar maskeli demekki maskeli baloya gidiyorlardı.ancak saat: 00:00 ( 12) olmadan kabağa döndüler
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    sahte plaka taksalar kim bilecek demekki vakitleri yokmuş birde yolda maskeyle geziyorlar.demekki maskeli baloya gidiyorlardır.
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    Zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı... Haberin devamında olan kesin bu. Daha geçen gün iki genci gasp ve darp edip, birinin telefonunu, birinin parasını çalan gaspçıları bıraktılar...
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    maskeli besler Adana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.