Adana

Tarla satın almaya gitti, hayatının şokunu yaşadı

12:40 09 Ocak 2020
Tarla satın almaya gitti, hayatının şokunu yaşadı

Adana'da bir kişi, tarla satın almak için bankadan çektiği 450 bin lira para, aracının camı kırılarak çalındı.



Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Vedat K. (66) tarla almak için sabah saatlerinde bir özel bankadan hesabındaki 450 bin lirayı çekti. Daha sonra oğlu ile birlikte tarla sahibi ile buluşmak için çarşıya gelen Vedat K. aracını otoparka park etti. 450 bin lirayı araçta bırakarak tarla sahibinin yanına giden şahıslar, anlaştıktan sonra parayı vermek için aracın yanına geldiklerinde camının kırık olduğunu gördü. Vedat K. araçta bıraktığı paranın yerinde olmadığını görünce polise haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler otoparkın güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede bir otomobil ile gelen şahısların aracın camını kırarak parayı alıp otomobil ile kaçtıkları belirlendi. Otomobilin plakasını belirleyen polisler, şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR

  • Esra 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bankadan yüklü miktarda para çekenleri takip ediyor alçak çeteler, lütfen mecbur kalmadiktan sonra para çekmeyin, havale ile ödemelerinizi yapin. Sen ne diye arabada parayi birakiyorsun, Keşke anlaştiktan sonra beraber bankaya gidseydiniz daha güvenli olurdu, banka parayi sayar arsa sahibine teslim ederdi, Ama bizlerde çürüj iş yapmaya meyilliyiz ama
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş anlaşacağım karşı tarafın inanını alırsın.ibana havale edersin.işte havale parasından kaçarken para gidiyor.dikkatli olmak lazım.
    Cevapla
  • Hadi Oradan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka, Sen havale yaptiktan sonra herif tapuyu vermezse ne yapacaksin
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    tarlayi satacak adami sorgulasinlar bence
    Cevapla
  • Garip kul 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok akillica ayni şeyi dusundum
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.