Adana

İdlib'de yaralanan uzman çavuştan duygulandıran paylaşım

08:12 29 Şubat 2020 45 Yorum Var
İdlib'de yaralanan uzman çavuştan duygulandıran paylaşım

Suriye'nin İdlib kentinde 33 silah arkadaşının şehit olduğu hava saldırısında yaralanan Kozanlı Uzman Çavuş Zafer Ayhan, sosyal medya hesabından "En kısa sürede iyileşip, görevime devam edeceğim" diye paylaştığı fotoğrafı duygulandırdı.

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve İdlib'deki rejim saldırısında 33 arkadaşı şehit olan, kendisi ise yaralan Uzman Çavuş Zafer Ayhan, Hatay'da tedaviye alındı. Tedavi gördüğü hastane odasından fotoğrafını paylaşan Ayhan, şu ifadelere yer verdi:

"Allah'a şükür kırıklar ile atlattık. Değerli abilerim, ablalarım, silah arkadaşlarım, herkese tek tek dönüş yapamıyorum, durumum malum. Anlayışınız, düşünceniz için teşekkür ediyorum. En kısa sürede iyileşip görevime devam edeceğim inşallah.”

YORUMLAR

45 Yorum Var
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin.Aslan yürekli kardeşim.
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bütün askerlerimize güç versin kazadan beladan esirgesin, yaralı gazilerimize acil şifalar ihsan eylesin.
    Cevapla
  • Hasan H.Erturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak Sönmeden yurdumun üstünde tüten EN SON OCAK GAZANİZ MUBAREK OLSUN YİGİDİM AKİFİMİZİN Dedigi gibi son aile yok olana kadar bayragimiz dalgalanmaya devam edecek
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin paşam. Allah ordumuzun polisimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun.Allah liderimize uzun ömür versin islamın kılıcı olan bu millete zafer nasip etsin inşallah. Ordumuzun ve milletimizin eri yim ülkem için göreve hazırım inşaallah
    Cevapla
  • i keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM ŞEHİTLERİMİZE RAHMET GAZİLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLERİM , dualarla arkanızdayız vatan için dinimiz için dualarımız sizinle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.