Adıyaman

Kahta’da “Yaz Spor Okulu” açıldı

17:42 23 Mayıs 2016
Kahta’da “Yaz Spor Okulu” açıldı

Kahta ilçesinde "Yaz Spor Okulu" açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, yaptığı açıklamada, badminton, futbol, atletizm, basketbol, karate ve voleybol branşlarında kursların açıldığını bildirdi.

Sporu toplum içinde bir alışkanlık haline getirebilmek için öncelikle çocukları ve gençleri spor yapmaya teşvik ettiklerini aktaran Çiçek, sporu sevdirerek sigara, içki, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklar yerine vatanını ve milletini seven hoşgörülü ve arkadaşlık duyguları gelişmiş saygılı sporcular yetiştirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Çiçek, "Her şeyden önemlisi burada takım çalışmasını öğreniyorlar. Tabiki sporun insana hem fiziksel, hem ruhsal anlamda çok büyük etkileri var. Biz de bunu çocuklarımıza küçük yaşlarda verelim istiyoruz. Spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturarak uluslararası alanda başarılar elde eden sporcular yetiştirmeye katkıda bulunuyoruz. İlçe Spor Merkezleri’ne 5-18 yaş grubundaki kız-erkek çocuk ve gençler kayıt yaptırabiliyor. Şimdiden kurslara katılacak tüm çocuk ve gençlerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.