Adıyaman

TBMM Başkanvekili Aydın:

19:18 24 Haziran 2016
TBMM Başkanvekili Aydın:

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Birileri mescit yıkar, biz cami yaparız, birileri Kur'an Kursu yıkar, biz külliye yaparız. Birileri terör örgütünün propagandasını yapar, onların cenazelerine katılır, biz şehitlerimizi tekbirlerle uğurlarız." dedi.

Aydın, Samsat ilçesindeki temasları kapsamında, Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Ahmet Aydın, hizmet için var olduklarını belirterek, birilerinin bu mübarek ramazan ayında bile çirkin saldırılar düzenlediklerini ifade etti.

Halkın bunların karşısında birlik ve beraberliğini bozmayacağını vurgulayan Aydın, devlet ve millet olarak mücadelelerine devam edeceklerini bildirdi.

Hizmet ve yatırımların hızla süreceğini anlatan Aydın, şunları söyledi:

"Birileri mescit yıkar, biz cami yaparız, birileri Kur'an Kursu yıkar, biz külliye yaparız. Birileri terör örgütünün propagandasını yapar, onların cenazelerine katılır, biz şehitlerimizi tekbirlerle uğurlarız. Yine birileri hizmet gelmesin diye iş makinelerini yakar biz iş makinelerini hizmet için çalıştırırız. Birileri hizmetleri engellemek için çukur kazar, biz yatırımlar için temeller kazıyoruz, o temellerin üzerine devasa yatırımlar yapıyoruz. İşte aramızda ki fark bu."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.