Adıyaman

Vali Erin'den 15 Temmuz gazisine ziyaret

20:08 16 Şubat 2017
Vali Erin'den 15 Temmuz gazisine ziyaret

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı koymaya çalışırken yaralanan gazi Arif Kılınç'ı evinde ziyaret etti.

Adıyaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Vali Erin'e İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek eşlik etti.

Gazi Kılınç ile bir süre sohbet eden Vali Erin, 15 Temmuz gecesinde yaşadıkları hakkında bilgiler aldı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İşgal girişiminde gösterdiği kahramanlıktan dolayı Kılınç'ı tebrik eden Erin, şunları kaydetti:

"15 Temmuz gecesi aziz milletimiz dünyada emsali görülmemiş bir iman ve inançla, göğsünü tanklara, jetlere ve helikopterlere siper ederek, demokrasisine sahip çıkmış ve tarihe ismini yazdırmıştır. O gün hainlerin hesap edemediği şey bu milletin azim ve kararlıkla korkusuzca sokağa inmesiydi. 15 Temmuz Milletimizin birliğini ve beraberliğinin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha dosta düşmana göstermiştir. Bu vesileyle, şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.