Adıyaman

TBMM Başkanvekili Aydın:

20:24 22 Mart 2017
TBMM Başkanvekili Aydın:

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Eskiden devlet ve hükümetler vardı ama hizmet yoktu. Şimdi hizmet var. Ne değişti? Zihniyet değişti. Milletin alın terini millete hizmet olarak götüren bir zihniyet geldi." dedi.

Aydın, AK Parti Kahta İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Buradaki gençlere seslenen Aydın, Kahta'nın her seçim sonucunda rekor elde ettiğini, bu nedenle her seçimde de rekor bekler hale geldiklerini söyledi.

Kahta'nın çıtayı yükselttiğini dile getiren Aydın, "Şimdi çok önemli bir seçime gidiyoruz. Adeta kendi kaderimizi tayin edeceğimiz, kendi geleceğimizi belirleyeceğimiz çok önemli bir referanduma gidiyoruz. Sizin yönetici olarak seçtikleriniz size inandı ve güvendi. Bugüne kadar hayalinize bile getiremeyeceğiniz her türlü hizmeti getirdik ve getirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Türkiye'deki büyük yatırımlar istikrar ve güven olmasaydı yapılır mıydı?" diye soran Aydın, şöyle konuştu:

"Yapılmazdı. Hayal bile edemezdik. Aklımıza bile gelmezdi. Ufkumuz almazdı. Kahta'ya demiryolu düşünür müydünüz? Düşünmezdiniz. 7 Şubat 2017'de projenin ihalesi yapıldı. İnşallah hedefimiz Gölbaşı ilçesinden Adıyaman'a, Adıyaman'dan Kahta ilçesine 100 kilometrelik demiryolu hattını getireceğiz. Kahta ilçesini kalkındıracağız. Kahta ilçesinde 10 yıl önce bir lise varken, 10 yıl içerisinde ilçeye 16 lise kazandırdık. Adliye saraylarından kültür merkezlerine kadar her alanda hizmetlerin en iyisini yapacağız. Eskiden devlet ve hükümetler vardı ama hizmet yoktu. Şimdi hizmet var. Ne değişti? Zihniyet değişti. Milletin alın terini millete hizmet olarak götüren bir zihniyet geldi. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti yöneticileri geldi."

Şu anki istikrarın devam etmesi gerektiğini vurgulayan Aydın, Türkiye'de nice hükümetlerin gelip geçtiğini, emeği geçenlerin olduğunu ama bu ülkede 25 günlük hükümetlerin dahi kurulduğunu anımsattı.

Sistemin sorgulanması gerektiğine dikkati çeken Aydın, şunları kaydetti:

"Bu sistemde çok enerji ve zaman kaybettik. Artık diyoruz ki Türkiye'de çok daha büyük projeler yapılsın. Adıyaman daha da gelişsin ve büyüsün. Kılıçdaroğlu'nun da ifade ettiği gibi bilinç altındakini de açığa çıkarak çift başlı değil tek başlı bir ülke olsun. Bu süreç çok önemli. 16 Nisan'da herkes kendine oy verecek. Herkes kendi geleceğine oy verecek. Eski Türkiye'yi mi yeni Türkiye'yi mi tercih edeceğiz? Ona karar vereceğiz. Türkiye karşıtı tüm mihraklara bakın ona göre kararınızı verin. 16 Nisan'da en büyük tarihi yine Kahta yazacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.