Adıyaman

Kahta Kaymakamlığından şehit ailelerine iftar

09:55 07 Haziran 2017
Kahta Kaymakamlığından şehit ailelerine iftar

Kahta Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler için iftar düzenledi.

Atatürk Barajı kenarındaki bir tesiste düzenlenen iftar programına katılan Kaymakam Ahmet Gazi Kaya ve Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

Kaya, iftarda yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerle mübarek ramazan ayında bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, "Ülkemizin içerisinde bulunmuş olduğu ve geçen süreç içerisinde bu topraklar uğruna kanını akıtan aziz şehitlerimizin, bu toprağa vatan dememizi sağlayan kıymetli şehit ve gazilerimizin manevi değerleri önünde saygıyla eğiliyorum." dedi.

Yaşanılan her türlü hadiseden ders çıkarılması gerektiğini ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

"Bu ülkeyi gelecek nesillere sağlam emanet etmek için bu uğurda mücadele etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle yetiştirdiğimiz çocuklarımıza tek devlet, tek bayrak, tek millet tek vatan vurgusunu her zaman yaparak birlik ve beraberliğimizle onlara örnek olmamız gerekiyor. Kurtuluş savaşında nasıl ecdadımız omuz omuza bu ülkeyi kurtarmışsa, 15 Temmuz'da yine hep beraber yan yana omuz omuza olduk. İnanıyorum yeni gelecek nesil bu birlik ve beraberlik ruhunu sürdürmeye devam eder. İnşallah ramazan aynın birliği beraberliği ruhu bizi bir birimize daha çok kenetlendirecektir."

İftar programına İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Serdar Kayacan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.