Adıyaman

Taşeron işçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

18:53 08 Ocak 2018
Taşeron işçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Kahta Devlet Hastanesinde çalışan taşeron işçiler, kadroya geçiş talimatını veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a düzenledikleri basın açıklamasıyla teşekkür etti.

Kahta Devlet Hastanesinde uzun yıllardan beri taşeron işçi olarak çalışan ve kadroya geçiş için başvurularını yapan işçiler, hastane bahçesinde bir araya geldi.

Taşeron işçiler adına açıklamada bulunan hizmet alım birimi sorumlusu Abdullah Akkaş, taşeron sistemine son verilmesiyle kamuda etkin ve kaliteli hizmetin önünün açıldığını, yüz binlerce emekçinin ve milyonlarca aile bireyinin yüreğine su serpildiğini söyledi.

Akkaş, kadroya alınmalarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gerçekleştiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Başbakanlığı döneminde çıkardığı yasayla taşeron çalışanlarının örgütlenme ve toplu sözleşme haklarını sağlayan, bugün de yüz binlerce işçiye kadro müjdesinin mimarı, büyük Türkiye'nin onurlu imanlı dik duruşlu yiğit lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürü bir borç biliriz. O tüm mazlum halkın olduğu gibi hepimizin ümididir. Bu yasanın çıkmasıyla beraber artık zor şartlarda yaşayan işçi kardeşlerimiz daha refah bir yaşam sürecektir, daha önce alamadığı haklara kavuşacaktır. Ümit ediyoruz ki bu bir başlangıç ve ileri ki zamanlarda işçiler, daha aydınlık günlere gebedir. "

Akkaş, bu süreçte sürekli işçilerin yanında olup ağabeylik yapan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'a ve kadro çalışmasında emeği olan herkse ayrıca teşekkür ettiklerini ifade etti.

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni de işçileri tebrik ederek hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.