Adıyaman

Adıyaman'daki FETÖ davası

16:53 17 Ocak 2018
Adıyaman'daki FETÖ davası

Adıyaman'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, "Türkiye Petrolleri Mühendisleri" yapılanmasında sanıkların yargılanmasına devam edildi.

2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık İbrahim Suphi Turhan ile tutuksuz sanıklardan Alaiddin Bolat, Eren Eroğlu, Mehmet Özacar, Muhammed Kemal Özdemir, Osman Kılınç ve Servet Özevin yakınları ile avukatları katıldı.

Tutuklu sanık Turhan, yaptığı savunmasında, "Bank Asya uygulamasını kullandım. Kakao Talk isimli programı kullanmadım. Playstore'den başka bir program indirirken bu program da arka planda inmişse böyle bir şey olabilir. Çünkü oyun programı indirirken bazı programlar beraberinde inmektedir. Bylock programını kullanmadım. Telefon numaram Mor Beyin listesinde bulunmaktadır. Dolayısıyla Bylock listesinden adım çıkartılmıştır. Mor Beyin mağduruyum. HTS kaydını ve raporunu kabul etmiyorum." dedi.

Sanık avukatlarının dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanık İbrahim Suphi Turhan'ın tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.