Adıyaman

Eşi 'Seni affettim' deyince atlamaktan vazgeçti

20:42 19 Ocak 2019 3 Yorum Var
Eşi 'Seni affettim' deyince atlamaktan vazgeçti

Adıyaman’da eşinden ayrılmak istemediği için çatıya çıkarak intihara kalkışan şahsı, boşanmak üzere olduğu eşi ikna etti.

Olay, Atatürk Caddesi Adıyaman Belediyesi karşısındaki 5 katlı binada gerçekleşti. Eşinin kendisine boşanma davası açması üzerine M.Y. isimli şahıs, binanın çatısına çıktı. Yaklaşık 2 saat boyunca polis ikna için uğraştı. Olayı gören Mezarlık Cami İmamı Tahir Durmuş da binanın üzerine şahsı ikna etmeye çalıştı.

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve 112 ekipleri şahsın atlama ihtimaline karşı gerekli önlemleri aldı. İkna olmayan ve eşini olay çağıran şahsın eşi E.Y. olay yerine geldi. E.Y., "Davamdan vazgeçiyorum, seni affettim" diyen şahıs intihar girişiminden vazgeçti. Şahıs ambulansa bindirilerek Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Rotterdam 5 yıl önce Şikayet Et
    eslerinizle iyi guzel gecinmek varken yapma, ama is ciddiye binince catiya cik milleti basina topla rezil ol. Kadin haksizlik yapmasaydin catilara cikmazdin. esinden ozur dileyip gonlunu alabilmek icin baska yollar arasaydin keske. kadini uzup sonra merhamet diliyorsun, koca adamsin utanmadinmi bu vaziyetten. kadinda erkekte edepli olacak, Allah sizi birbirinize emanet etti. niye maneviyat degeri kalmamis ya, insan oldugumuzu niye unutuyoruz? Imanlar zayif, karin icin catidan atlicagina, Allahin emirlerini ogren kbirbirinize guzel davranmaya mecbur oldugunuzu bilin, bilinki bu hallere dusmeyelim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kiriko 5 yıl önce Şikayet Et
    Vaaaayy vazgeçmişsin kıro! Blöf yapmissan lo
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hasancan 5 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu erkeklerden çektiği kadınların.? Her tür zulmü yap sonra çatıya çık. Hiç bir işi düzgün yapmıyoruz. Yazık değil mi kadına?
    Cevapla
  • Haklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısın. Erkekler istiyor ki kadın hem çalışsın hem evde köle olsun hem çocuk baksın. Ama kendisi tek iş yapsın evde tv başından kalkmasın. Sanki hepsi padişah torunu
  • Dede korkut 5 yıl önce Şikayet Et
    Erkekle kadını bu kadar karşı karşıya getiren bir dönem dünya medeniyet tarihi boyunca yaşanmadı. Yok pozitif ayrıcalık,yok elektronik kelepçe,bilmem neler. Erkeğe gelince kadının hiç birşeyini tahammül etme ,eve bakma ,hakaret ve tehdit dili kullan. Ben 8 çocuk doğurup sabahın dördünde kalkıp onca işi yapıp da değer görmeyen gerçek kadınların o asil ninelerimin ayağının altını öpeyim. Anadolu kadını onlardı onlar ipek elbise,kıl kilim,ekşi yoğurt,otlu peynir,şirin pekmez,tarlada binbir mahsul,ev de güçlü kadındılar. Onların ayağının tozuna kurban olayım. Bu arada sana ne hasancan o adamla sen evlenirsen affetme ama o hanımefendinin kararına saygı duymayı bil.
  • Gfh 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he. Zaten hep erkekler çektiriyor demi?
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.