Adıyaman

Kanserden ölen gencin yürek yakan vasiyeti!

09:02 13 Aralık 2019 16 Yorum Var
Kanserden ölen gencin yürek yakan vasiyeti!

Adıyaman'da kanser Hastalığı sebebiyle 26 yaşında hayatını kaybeden hayvan sever Murtaza Hazar'ın vasiyetini yerine getirmek isteyen ailesi ve arkadaşları, Adıyaman Merkezli 9 ilde sokak hayvanları için binlerce mama ve kap dağıttı.

Adıyaman Sokak Hayvanlarını Koruma Platformu kurucusu olan ve boş vakitlerini sokak hayvanlarıyla geçiren Murtaza Hazar, geçen hafta hayatını kaybetti.

Arkadaşlarından sokak hayvanlarını yalnız bırakmamaları ve yiyecek vermelerini isteyen Hazar'ın vasiyetini yerine getirmek üzere, Adıyaman Merkezli 9 ilde sokak hayvanları için mama dağıtımı gerçekleştirildi.

-"9 İLDE VASİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

Adıyaman Demokrasi Parkı önünde düzenlenen etkinlikle alakalı açıklamalarda bulunan platform üyesi Şükrü Aydın, arkadaşlarına verdikleri sözü yerine getirmekten mutlu olduklarını belirterek, "Arkadaşımızın vasiyetini yerine getirmek için bir araya geldik ve 9 ilde eş zamanlı olarak toplandık. Aramızda topladığımız mamaları paketler halinde vatandaşlara dağıttık. Onlar da sokak hayvanlarına verecekler. Murtaza kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz." İfadelerini kullandı.

Oğlunu kansere kurban veren Murtaza’nın annesi Hazar ise, “Etkinliği yapanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür şeylerin devamını istiyorum. Herkese buradan teşekkür ederim. Oğlum hayvanları Severdi, çok severdi, baya ilgiliydi. Bu dünyanın dilsiz canlıları diyordu." dedi.

-"SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİNLERCE PAKET MAMA VE KAP DAĞITILDI"

Sokak hayvanlarını korumak ve onlara yardımlarda bulunmak için sürekli çalışmalar içerisinde olan ve 26 yaşında kanser hastalığından hayatını kaybeden Murtaza Hazar için, Adıyaman’da toplandı.

Hazar’ın ailesi ve yakınlarının da bulunduğu etkinlik kapsamında Demokrasi Parkı'nda Sokak hayvanları için binlerce paket sokak hayvanları için mama ve kap dağıtıldı.

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • Meltem 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne zamandır bu kadar vicdansız insanlar olduk bilmiyorum... Güzel yürekli bir insana rahmet dilemek varken. Dünyada hiçbir canlı sebepsiz yaratılmamıştır. Yaratılanı seveceksin yaradandan ötürü...
    Cevapla
  • Meltem 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yürekli kardeşim, nurlar içinde uyu
    Cevapla
  • Mehmet sonmez 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah. Rahmet. eylesin
    Cevapla
  • blob 4 yıl önce Şikayet Et
    şu sokaktaki saldırgan hayvanların çoğalmasına destek olmayın artık! sabah erken ve akşam saatlerinde sokağa çıkmaya korkuyoruz, özellikle bu zamanlarda sürü halinde geziyorlar ve saldırıyorlar, kızım kapımızın önünde servis beklerken 5 tanesi saldırdı, aşağıya inmeye fırsat kalmayacağı için olabildiğince bağırdım dağıldılar fakat olan oldu, çocuk kapı dışına çıkmaya korkuyor artık sözde hayvan severlerin sayesinde!
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir de söyle düşünün onların habitatlarini yok edip üzerine apartmanlar dikip sonra da şikayet ettiğinizi düşünün ya da şunu düşünün sırf sokakta yaşıyor diye zehirlediginizi veya gözüne yapıştırıcı sürdüğünüzu.Ben de köpek besledim daha 1 kişi hariç kimseye hirlamadi o 1 kişide sırf dokunması günah diye üzerine kışın sonunda su dökmüştü.Yani demem o ki dışarıda ki hayvanlar sizin gibilerden daha vicdanlı.
  • ertan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen gruplar halinde gezip bizede saldırıyorlar. Hayvan barınakları ne güne duruyor? Kediler zarar vermiyor ama köpekler fena.. Yürüyüş mesafesinde olan markete bile yaya gidemiyoruz, arabayla gidiyoruz.
    İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    oldu, sadece insanlar için bu dünya sanki
  • uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    münferit olaylar için genelleme yapmayın. onlar da Can...
  • ramazan karaman 4 yıl önce Şikayet Et
    canım kardeşim mekanın cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.