Adıyaman

Dilencinin cebinden çıktı! Zabıta neye uğradığını şaşırdı

16:26 21 Şubat 2020 7 Yorum Var
Dilencinin cebinden çıktı! Zabıta neye uğradığını şaşırdı

Adıyaman’da dilencinin cebinden çıkan veresiye defteri zabıta ve polis ekiplerini şaşkına çevirdi.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dilencilere yönelik operasyon düzenlendi. Kent merkezinde birçok noktada yapılan dilenci operasyonunda yaklaşık 20 kişi yakalandı. Yakalanan kişiler tek tek araçlara bindirilerek zabıta müdürlüğüne götürüldü. Burada üstleri aranan dilenciler üzerinde yaklaşık bin TL para ele geçirildi.

Paralara zabıta ekiplerince el konulurken dilencilere de para cezası uygulandı. Yakalanan dilencilerden Mustafa O.’nun cebinden veresiye defteri çıktı. Çıkan defterde dilenci Mustafa O.’nu borç olarak para verdiği kişilerin listesinin olması herkesi şaşırttı. 30 TL’den başlayıp bin 500 TL’ye kadar bazı kişilere borç para verdiği anlaşıldı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • mehdi 4 yıl önce Şikayet Et
    oda başkasına borç veriyor çok degişiktir dilenciden borç alanı gördünüzmü
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Mahallede biri var şeker fabrikasından emekli 2500 net aylığı 10 daire ve ikide dükkanı var.Ana cadde üzeri kymetli bir mevkide neresinden bak aylık yirmi beş bin tl geliri var.Adam oto sanayii çarşısıda harıl harıl dileniyor..Hani em çok kazalar malum şöförler ve araçlarla yaşanır,kazadan beladan sakınmak için sadaka ver,hastalıklardan.günahlardan arınmak için sadaka.Cami ve hastahane kapıları.Duygu istismarı yani.Her şey göründüğü gibi değil.Vermeyin bunlar meslek edinmiş dilenmeyi..
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şikayete ysnlışlıkla bastım. Kusura bakmayın
    İlk beğenen sen ol
  • Atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Vermeyin bu sadaka değildir enayiliktir bunlar bu işi meslek edinmişler damlaya damlaya göl olur atasözü dilenciler için söylenmiştir
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • şarjlı kırnav 4 yıl önce Şikayet Et
    ben özellikle cuma namazı sonrası cami çıkışında dilencileri görüyorum.diyorlar allah rızası için sadak diyorlar.bende onlara diyorum allah rızası için merkez trafoya yardım parası ve şarjlı kırnavlara yardım parası diyorum.onları tiye alıyorum
    Cevapla
  • can 4 yıl önce Şikayet Et
    banker dilenci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.