Generaller Sisi'ye Mursi için baskı yapıyor

Mısır Ordusu: Biz taraf değiliz. Can güvenliğimizi sağlamak için sokaktayız." açıklamasını yaptı. Generallerin, darbeyi yapan Sisi'ye Mursi'nin göreve iade için baskı yaptığı iddia edildi.

Generaller Sisi'ye Mursi için baskı yapıyor
Generaller Sisi'ye Mursi için baskı yapıyor
GİRİŞ 05.07.2013 23:35 GÜNCELLEME 06.07.2013 00:56
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Mısır'da Mursi taraftarlarının meydanları doldurmasının ve geri atmamasının ardından darbe yapan ordudan farklı açıklamalar gelmeye başladı. Ordu yetkilileri,   taraf olmadıklarını can güvenliklerini sağlamaya çalıştıklarını bu nedenle sokakta olduklarını açıkladılar.

Mısır'da ordunun ikiye bölündüğü ve generallerin iç savaş endişesiyle Mursi'nin göreve iade edilmesi için Sisi'ye baskı yaptığı iddia edildi.

YORUMLAR 39
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Savaşta Hile Mübahtır.. Türkiye gücünü kullanmalı.. ALİ ÇELİK e katılıyorum... Mısır Ordusu içerisinde ulaşılabilir ve korktuğu için geri planda duran generallere SİSİ yi devirmesi için teşvik yapılmalı ve üzerlerine oynanmalı. SİSi yede buraya gel koruyalım mesajı verilmeli. Sadece Küfrün vicdanına bırakılırsa işimiz zor.
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 10 yıl önce Şikayet Et
    baskı yapacaklarına bir babayiğit çıksın sisi yi devirsin . hiç mi mısırlı yok aranızda askerlik şeref namus değilmidir gerektiğinde ölmek değilmidir amerikadan korkup kendini halkınımı öldürmektir askerlik
    Cevapla
  • ali celik 10 yıl önce Şikayet Et
    Sisi darbeyi bitirirse suçlu olur. İdama gitme korkusuyla darbeyi bitirmek istemez.Bence bizim dışişleri sisi yi arayıp kaçarsan seni koruruz garantisi versin iç savaş olmaması için darbeyi bitirme konusunda ikna etmeye çalışsın.Yoksa iç savaş çıkar çok masumun kanı akar.Seçime saygı gösterilmezse işin içinden hiç çıkılmayacağı anlaşılmış oldu.Hemde darbeye karşı genarelleri bir karşı darbe yapabileceği ve kellesinin gidebileceği iyice anlatılmalı.Mısır halkı din kardeşimiz uzaktan bakarak demeçle bekleyemeyiz aktif olarak işi kurtarmaya çalışmalıyız.Elimizden gelen herşeyi yapmalıyız.Boş durusak ölenlerin sorumlusu oluruz.
    Cevapla
  • kadir kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    darbe sonucu kelleden olmakda var. mursi göreve iade edilmezse halk generallerden hesap sorar. darbe sonunda kelleden olmak da var.
    Cevapla
  • kadir kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    mursi göreve iade edilmezse si si ve destekcileri bedelini ağır öder. mursi göreve iade edilmezse si si ve darbeci generaller ile cumhurbaşkanlığına getiren ve getirilen kuklalar bedelini ağır öderler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!