Mısır televizyonlarında 'pes' dedirten yalan

Mısır ordusuna ve Sisi rejimine yakınlığıyla bilinen televizyon kanalları sivil halka yönelik katliamı bakın nasıl gösteriyor?

Mısır televizyonlarında 'pes' dedirten yalan
Mısır televizyonlarında 'pes' dedirten yalan
GİRİŞ 14.08.2013 12:17 GÜNCELLEME 14.08.2013 13:59
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Birçok basın kuruluşunun girmesine izin verilmeyen ve sadece orduya ve Esed rejimine yakın televizyon kanallarının yayın yaptığı meydanlarda mühimmat ve silahların ele geçirildiğine dair bilgiler, propaganda amaçlı yayın yapıldığı yorumlarına neden oldu.

Mısır ordusunun darbe karşıtı gösterilerin yapıldığı Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarına yönelik kanlı müdahalesi sadece orduya yakınlığıyla bilinen televizyon kanalları tarafından yayınlanıyor. Televizyon kanallarının yayınlarda darbe karşıtı barışçıl göstericiler aleyhine yapılan propaganda içerikli yayınları dikkati çekiyor.

MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ YALANI

Orduya yakınlığıyla bilinen Kahire merkezli On TV yayınlarında meydanlarda silah ve mühimmat ele geçirildiğini iddia etti. İlk belirlemelere göre 127 sivilin öldürüldüğü, binlerce darbe karşıtının yaralandığı müdahale sonrasında Rabiatul Adeviyye meydanından canlı yayın yapan televizyon kanalı, güvenlik güçlerinin açıklamalarına yer verdi.

Katliam başlamadan önce meydandan canlı yayına başlayan Mısır'ın devlet televizyonu Nile TV ile Esed rejimine yakınlığıyla bilinen Gassan Ciddu yönetimindeki el-Meyadin TV, 3 Temmuz'dan bu yana meydanlarda barışçıl gösterilerine devam eden darbe karşıtlarını suçlu göstermek adına propaganda içerikli yayınları dikkati çekti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    islam düşmanları Mehdi Aleyhisselamın gelişini çabuklaştırıyorlar.... ......bu böyle gitmez...Mehdi aleyhsselamın gelişi yakındır.........sonucu onlar için infaz olacak!!!.....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    mısırdaki darbecilerin sonu çok kötü olacak!!!!!!!. ...ALLAH,ın gazabı yakın?..Bu batılın yanına kalmaz ,ne olursa olsun sonunda hak baki batıl zayi olacak...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    yalan fitne zamanı ..tabiki yalan fitne olduğu için Kıyamet alametlerinden bir tanesi açıkca oluştu.... ...Ve Dünya kıyamete hazır..ALLAH müslümanlara daha fazla eza ceza yapılmasına daha fazla zulüm yapılmasına izin vermeyecek ,Daha önce 3 kıyamet yaşayan dünya artık bir kıyamete daha yakın, ama bu bu sefer doğa olayı ile bitmeyecek Dünya parçalanacak...belki biz görür görmeyiz ama .Kıyamet bu sefer müslüman olmayanların ,kafirlerin,dinsizlerin ateistlerin,putpereslerin,koministlerin sol kesimin,yani müslüman olmayan kesimin üzerine kopacak.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. pişkinli bunların yaptıgı . o kadar mühimmat silah ile kaç askerin kursun yarası ile yaralandıgı insan sormazmı o kadarda aptal yerine koymanıza gerek yok. zalim oldugunuzu biliyoruz ama bir o kadarda aptal oldugunuzu tahmin etmezdim akıl hoçalarınızın akıl eksik vermiş tir... zalimler için yaşasın cehennem rabbim yardımcınız olsun kardeşlerim dualarımız ile yanınızdayız..
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    hesap vermekten kurtulamayacaksınz, mutlak hesap!!!. hiç bir zalim halkına karşı mutlak zafer kazanamadı. halkı katlederek meydanı fethettiğiniz gaflet ve dalaletindesiniz. mutlak zafer hakkın ve halkın olacaktır. firavunlar ve çağdaş firavunlar hep aynı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı