Libya’da denizden ceset topladılar

Libya’da Afrikalı kaçak göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu ölenlerin sayısı 200’ü geçti.

GİRİŞ 26.08.2014 10:40 GÜNCELLEME 26.08.2014 10:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Libya'da Afrikalı Kaçak göçmenleri taşıyan teknenin  batması sonucu ölenlerin sayısının 200'ü geçtiği bildirildi. 
 
Deniz Kuvvetleri Sözcüsü Eyyub Kasım, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, batan teknedeki göçmenlerin cesedine ulaşılması için cumartesi  gününden bu yana denizde arama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. 
 
Teknede toplam kişi sayısına dair bir bilginin olmadığını ifade eden  Kasım, Sahil Güvenlik ve Deniz Kuvvetlerinin imkanlarının kısıtlı olduğunu ve ölü  sayısının artmasından endişe ettiklerini söyledi. 

Libya’da denizden ceset topladılar
 
Kasım, "Afrikalı kaçak göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu  yaşamını yitirenlerin sayısı 200'ü geçti. Karşılaştığımız bir diğer problem, bu  ve benzeri olaylarda uyrukları bilinemediği için cesetleri kimsenin teslim  almaması. Ten renklerinden sadece Afrika kökenli olduklarını biliyoruz" dedi.Kasım, hükümete ve uluslararası kurumlara Afrikalı göçmenlerin  Avrupa'ya kaçışta sıkça başvurduğu "yasa dışı göç" meselesiyle ilgilenmeleri  çağrısında bulundu. 
 
Libya üzerinden Avrupa'ya geçmek isteyen Afrikalı kaçak göçmenleri  taşıyan teknenin aşırı yük sebebiyle batmış olma ihtimali üzerinde duruluyor. 

Libya’da denizden ceset topladılar

Libya’da denizden ceset topladılar

YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Afrika Aşkına ,Biz bu sahalardan çekilelim, emin olun ki buralar daimi karışık ve iğtişaş (özü kaybettirilmek istenen) sahalar haline gelecektir Kaynak, Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han.. Bu bereket kokan topraklar çobansız kaldı. Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han anılarında şöyle yazıyordu: BENİM HALİFE ÜNVANIM İNGİLİZLER için sürkli bir endişe kaynağıydı. Bazıları kabul etmek istemese de Orta Doğu'da İSLAM en büyük yapıştırıcıydı! Milletlerin ortak tarihindeki en büyük dayanak MÜSLÜMANLIK,TI! Ve Sultan ABDÜLHAMİD bunu hiç ama hiç bırakmak istemedi! Orta Asya'dan Afrika'ya kadar olan Müslümanların BAYRAĞI İstanbul'da dalgalanıyordu! Her dinin temsilcileri ve temsil edildikleri KOORDİNATLAR varken sadece İSLAM'ın bir merkezi ve temsilcisi yoktu! Yok edilmişti! Bu İngiliz aklının ürünüydü! Bunu ilk görenlerden GLADSTONE 1882'de parlamentoda eline Kuran'ı alarak yaptığı konuşmada "BU KİTAP BU TÜRKLER,İN ELİNDE KALDKIÇA İNGİLİZLER HİÇBİR ZAMAN ONLARA HAKİM OLAMAYACAKLARDIR . Yegâne çözüm, bu insanları KURAN,DAN uzaklaştırmaktır" demişti. Ecdadım Osmanlı Üç Kıta Yedi Deniz Sana Hasret Sana Muhtaç Sen Müslümanları Sahipsiz Halifesiz Bırakma Allahım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor