Cumhurbaşkanı Erdoğan Cibuti'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cibuti'de temel atma törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cibuti'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cibuti'de
GİRİŞ 24.01.2015 16:32 GÜNCELLEME 24.01.2015 16:32
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Cibutililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dans ve tezahüratlarla sevgilerini gösterdiler. Erdoğan, palalarla gösteri yapan gençleri bir süre izledi, sonra yanlarına gitti. Daha parlak görünmesi için palaların üzeri folyo ile kaplanmıştı. Cumhurbaşkanı da ilginç bulduğu bu tablo karşısında folyoları bir süre inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhan Bey Caddesi Yenileme Projesi için düzenlenen temel atma törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Guelleh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki basın toplantısının ardından, törenin yapılacağı meydana geçti.

Cibuti'nin yerel danslarıyla ve halkın sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan ve Guelleh, proje kapsamında yenilenen kaldırıma taş yerleştirerek, temsili temel attı. Cumhurbaşkanları, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Danslar ve tezahüratlarla kendisine sevgi gösteren Cibutilileri yanlarına giderek selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir çocuğu kucağına alarak sevdi.

Törenin yapıldığı alandan Cibuti Meclisi'ne yürüyerek geçen Erdoğan ve Guelleh, yol boyunca vatandaşları selamladı.

YORUMLAR 20
  • ibrahim kanar 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahim sana binlerce sukur secdesine varsam yine yetersiz kalir sen bu muslumanlara sevgi dolu gönlu ilen ilahi kelimetullahi ve rasulun iki cigan gunesi H.z.Muhammet mustafanin ismini gunesin dogdugu yerden battigi yere kadar tas
    Cevapla
  • Sibel 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz seni bir başka sevdik. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
    Cevapla
  • Enver Şimşek 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım Yüce Allah sizi ve sizin gibi değerli imanlı liderleri biz müslümanların ve dünya müslümanlarının başından hak ve adalet üzerine iman ve kuran üzerine başımızdan eksik etmesin inşaallah.Siz sahipsiz değilsiniz sizin arkanızda önce hak ve sonrada halk var inşaallah. Hak ve adalet üzerinde durduğunuz müddetçe bizimde boynumuzun borcudur sizin arkanızda maddi ve manevi durmak inşaallah.selam ve dua ile.
    Cevapla
  • omen 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben onun samimiyetine inanıyorum. Allah ondan yardımını esirgemesin. Amin
    Cevapla
  • ismail58 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan Hak katında ne kadar değerliyse halk katında da değeri kıymeti o kadar artar. Sayın Erdoğan İslam aleminde, iki yüzlü batıya, siyonist ve emperyalist güçlere gereken cevabı veren beklenen ve özlenen gerçek bir lider. Buna şahitlik edecek yüzmilyonlarca insan var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti