Nijerya'da Boko Haram katliamı: 150 ölü

Nijerya'da Boko Haram terör örgütünün bastığı Kukuwa-Gari köyünde yaklaşık 150 kişi öldü.

Nijerya'da Boko Haram katliamı: 150 ölü
Nijerya'da Boko Haram katliamı: 150 ölü
GİRİŞ 19.08.2015 13:36 GÜNCELLEME 19.08.2015 13:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yobe eyaletinin başkenti Damaturu'ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki köyde ölenlerden bazılarının vurulduğu, bir kısmının ise silahlı teröristlerden kaçmak için atladıkları nehirde boğuldukları belirtildi.

AFP'nin haberine göre, bir otomobil ve çok sayıda motosikletle köye gelen onlarca silahlı kişi, etrafa ateş açmaya başladı.

Modu Balumi isimli bir köy sakini, AFP'ye yaptığı, "Çok sayıda insanı vurup öldürdüler. Birçok kişi de canını kurtarmak için nehre kaçtı. Ancak boğuldular. Silahlı kişiler, boğulmak üzere olan köylüleri kurtarmaya çalışan bir balıkçıyı da vurdu. Can kaybının 150 olduğunu biliyoruz" dedi.

AFP, saldırı geçen hafta olmasına karşın, köyün çevresindeki telefon direklerinin Boko Haram tarafından yıkılması nedeniyle haber verilemediğini belirtti.

YORUMLAR 2
  • asabi adam 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar Müslümanların sesini kısmak için oluşturulmuş terör örgütleri. arada inanan Müslümanlar yok değil. bunların karşısında Allah'ın ipine sımsıkı sarılır isek durulabilir. İslam dünyası üzerine oynanan oyun büyük. Ama unutmayın ki ALLAH' ın planı hepsinin üstündedir. Yeter ki teslim olabilelim.
    Cevapla
  • Yusuf ca 8 yıl önce Şikayet Et
    Nijeryanin pkk si da bono haram. Allah cezanızı versin. Dünya da gün yüzü görmeyin inşallah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da