İsrail'in saldırısına Filistin'den füze ile cevap

İsrail'in Gazze'ye saldırısının ardından Filistin, füze saldırılarıyla karşılık verdi. İsrail'in Gazze'ye sınır bölgelerinde bulunan kasaba ve yerleşim birimlerine düzenlenen saldırıda 6 İsrailli yaralandı.

İsrail'in saldırısına Filistin'den füze ile cevap
İsrail'in saldırısına Filistin'den füze ile cevap
GİRİŞ 14.11.2012 21:30 GÜNCELLEME 14.11.2012 21:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gazze'deki Filistin direniş grupları, İsrail'in Gazze'ye sınır bölgelerinde bulunan kasaba ve yerleşim birimlerine düzenlediği füze saldırısında 6 İsrailli yaralandı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları ve İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Saraya Kudüs, Gazze'ye sınır olan İsrail hedeflerine füzelerin atıldığını duyurdu.

YORUMLAR 7
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    ismail kime diyorsun bunlari?!. bir iki gün belki almazlar oda paralari olmadigindan belki. bir hafta sonra bak sionistlerin mallari nasil kapis kapis. ilk basta sigara ve kola.
    Cevapla
  • jasse james 11 yıl önce Şikayet Et
    vay beee . hamaslı kardeşlerimizin ellerindeki füze ye bakın helal olsun hangi bodrum katında imal ediyorlar acaba.
    Cevapla
  • İSMAİL TAHA COŞKUN 11 yıl önce Şikayet Et
    dua edelim hepberaber kardeşler ancak bir şartla...... bundan böyle eşimize dostumuza kızımıza oğlumuza kim varsa etrafımızda israil mallarını kullandırmayın,israil'e için nefret yayın en önemlisi israile kalbinizle buğuz edin, ALLAH cc bizleri hakiki bir mümin eylesin....
    Cevapla
  • yalansavar 11 yıl önce Şikayet Et
    kendi dusen aglamaz. peki yakın zamana kadar kendi askerlerinin kimin yaptıgı hala belli olmayan bir saldiri ile oldurulmesini bahane ederek kapatan mısır daki musluman kardeşler mi yardım edecek. peki biz batı ile bu kadar yakın ve ekonomi gibi konularda malesef bir yere kadar bagimli iken ne kadar yardım edebiliriz ayrıca gemi olayında da maalesef pek birsey yapamamıstık. hamas en buyuk hatasını suriye ve iran ile ipleri koparmak ile yaptı. suudiler, katar gazze bombalanırken hamasla dalga geciyorlardı simdi suudiler mi silah verecek hamasa savasmalari icin israil ile gorecegiz bakalım. suriyedeki catisma sadece ve sadece israilin bolgede guclenmesine neden oluyor ama kimse anlamıyor maalesef duygusal davranıyoruz yonlendirilmeye acik.
    Cevapla
  • ggtyy 11 yıl önce Şikayet Et
    filistin. ah şu zalimler nedense filistine bir demokrasi götüremediler.suriyenin içişleri olan meselede bile taraf tutan hükümetimiz maalesef müslüman kardeşlerimizin zulme uğradığı bir ülkeye ne tanıma nede yardımdan bahsetmiyor.arasatta bunun vebali tüm müslümanlardan sorulacaktır.siyonizm uşağı bu hükümete destek veren herkes vebal altındadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...