Afyonkarahisar

Ankara'daki patlama

12:59 10 Ekim 2015
Ankara'daki patlama

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'daki patlamaya ilişkin seçim zamanı özellikle milletin huzurunu bozmak isteyenlerin hep bu tür terörist eylemleri yaptığını söyledi.

Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, bu gibi provokatörlere milletin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Patlamanın milletin huzurunu bozmaya yönelik bir provokasyon olduğunu belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Seçim zamanı özellikle milletin huzurunu bozmak isteyenler hep bu tür terörist eylemleri yapıyorlar. Millet, bu konuda hassas olmalı. Daha önce Diyarbakır'da seçimlerden önce 'sırf barajı aşsın', 'mağdur duruma düşsün' diye böyle bir provokatör eylem yapıldı. Aynı filmi biz Diyarbakır'da görmüştük. Başka yerde de gördük. İnşallah failleri en kısa zamanda yakalanarak cezalandırılacaktır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Milletimiz bu tür provokatör eylemlerin gazına gelmesin."

Mevsim şartları nedeniyle olası kar yağışının seçimi etkileyip etkilemeyeceği sorusuna Eroğlu, seçimi etkilemeyeceğini ve ulaşılmayan köyün olmadığı karşılığını verdi.

Doğu Anadolu'daki pek çok yolun batıdaki bazı yollardan daha güzel yapıldığını aktaran Eroğlu, "Hükümetimiz gerekli yolların açık olması için her türlü tedbiri aldı. Hatta bizde Meteoroloji Genel Müdürlüğüne de talimat verdik. Herhangi bir kritik durum olacağı zaman 1 Kasım'a yakın, daha önceden tedbiri alacak. Gerekli tedbirler alınıyor. Merak etmeyin, herhangi bir sıkıntı olmaz" diye konuştu.

Eroğlu, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.