Afyonkarahisar

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

00:38 14 Ekim 2015
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, zamanın kendi menfaatinden çok ülkeyi düşünme zamanı olduğunu belirterek, "MHP'li kardeşlerimize, 'gel kardeşim, milletin partisi, milletin bağrından çıkmış olan AK Parti'ye oy ver. Tek başına iktidara gelsin, istikrar sürsün, Türkiye büyüsün' diyoruz" ifadesini kullandı.

Eroğlu, Afyonkarahisar kent merkezindeki bir otelde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiği programda, PKK'nın Kürtleri temsil etmediğini söyledi.

PKK'nın Ermeni devleti kurmak için yapılan bir hareket olduğunu ifade eden Eroğlu, PKK'nın, Marksist, Leninist, Kürtlerle alakası olmayan bir hareket olduğunu dile getirdi.

 Zaman içinde taban elde etmek için Kürt milliyetçiliğine sarıldıklarını dile getiren Eroğlu,  Doğu Anadolu'dakilerin muhafazakar olduğunu söyledi.

- "Recep Tayyip Erdoğan dimdik durdu"

Buradakilerin dinlerine, diyanetlerine bağlı olduğunu vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Onlara baskı yaparak Türkiye'yi bu şekilde, PKK ile güya doğuda başka bir devlet kurdurarak bölmek istediler. En azından ekonomimizi çökertmek istediler. Bunu yapamayınca, 'Türkiye güçlü ve bunu sağlayan Recep Tayyip Erdoğan, onun önünü keselim' dediler. Onun önünü kesebilmek için biliyorsunuz Gezi hadisesini çıkardılar. Bununla başarılı olamayınca tamamen komplo olarak 17-25 Aralık'ı çıkardılar. Türkiye Cumhuriyeti'ni ele geçirip, tamamen Mossad'a ve CIA'ye teslim etmeye çalışan bir oyunun parçasıydı. Recep Tayyip Erdoğan orada da dimdik durdu. Aslanlar gibi durdu. Ardından 'Cumhurbaşkanlığını önleyelim' ama milletimizin feraseti galip geldi, birinci turda Cumhurbaşkanı seçildi."

- "Zaman kendi menfaatinden çok ülkeyi düşünme zamanı" 

Eroğlu, zamanın kendi menfaatinden çok ülkeyi düşünme zamanı olduğunu belirterek, "MHP'li kardeşlerimize, 'gel kardeşim, milletin partisi, milletin bağrından çıkmış olan AK Parti'ye oy ver. Tek başına iktidara gelsin, istikrar sürsün, Türkiye büyüsün' diyoruz. 'Afyonkarahisarlı hemşehrilerim, senin genlerinle CHP'li yöneticilerin genleri uyuşmuyor. Bırak takım tutar gibi parti tutmayı. Artık bu sefer milletin partisine, milletin geleceğine oy ver' diyoruz. 1 Kasım milletimizin tarihinde bir milat olacaktır" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.