Afyonkarahisar

64. Hükümet'in kurulması

10:14 25 Kasım 2015
64. Hükümet'in kurulması

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven, Bakanlar Kurulu'nda Eroğlu'nun yer almasından mutluluk duyduklarını belirtti

 AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'teki Bakanlar Kurulu'nda Orman ve Su İşleri Bakanı olarak Veysel Eroğlu'nun yer almasından mutluluk duyduklarını bildirdi.

Yurdunuseven, yaptığı yazılı açıklamada, İSKİ ve DSİ'de başarılı çalışmaları ile 60. Hükümet'ten bu yana Bakanlar Kurulu'nda yer alan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun yeniden görevine devam edecek olmasının Afyonkarahisar'da coşkuyla karşılandığını aktardı.

İSKİ ve DSİ’nin ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığında sayısız projeyi hayata geçiren Eroğlu’nun yeniden kabinede yer almasından mutluluk duyduklarını aktaran Yurdunuseven, Eroğlu’nun memleket sevdalısı olduğunu dile getirdi.

Yurdunuseven, "Bakanımız görev yaptığı İSKİ ve DSİ başta olmak üzere ciddi projeleri hayata geçirdi. Hayal denilen 'yapılması güç bu yapılamaz' olarak görülen yatırımları kısa sürede halkın hizmetine sundu. Memleket Sevdalısı Suyun Sinan'ı Bakanımız Veysel Eroğlu’na ve hükümetimize yeni dönemde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.