Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Belediyesinden amatör kulüplere yardım

17:09 02 Mayıs 2016
Afyonkarahisar Belediyesinden amatör kulüplere yardım

Afyonkarahisar Belediyesi, il merkezinde bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.

Atatürk Spor Salonunda yapılan törende konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, amatör spor kulüplerine olan desteklerinin göreve geldiklerinden bu yana devam ettiğini ve bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Çoban, Afyonkarahisar’da spora yaptıkları yatırımların artarak devam ettiğini ve bu yatırımların karşılığı olarak da sporda ki başarıların gün geçtikçe arttığını ifade etti.

Çoban, şunları kaydetti:

"Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Takımımız 1. Lige yükseldi. Bunun yanında Afjet Afyonspor da, şampiyon olarak 3. Lige yükseldi. Yine Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımımız da play off’a kaldı. Yani yatırımlar arttıkça başarılar da artıyor. Biz de şuan spor kompleksi içerisinde bir spor salonunu yaptık ve kısa süre sonra hizmete açacağız. Yine sporcularımızın konaklaması için sporcu oteli çalışmamız var. Spora verilen destek, spora yapılan yatırımlar, bizim için öncelikli bir yatırım. Çünkü gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmanın yolu, gençlerimizi boş işlerle uğraşmaktan alıkoymanın yolu onlara sporu sevdirmekle mümkün olabilir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.