Afyonkarahisar

Terör saldırılarına tepki

16:57 23 Ağustos 2016
Terör saldırılarına tepki

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Yapılan bütün terör olaylarını, cana kast olaylarını şiddetle kınıyoruz." dedi.

Yurdunuseven, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, terörün çirkin ve acı yüzünün son günlerde yine ortaya çıktığını söyledi.

Terörün din, dil, ırk ayrımı yapmadığını belirten Yurdunuseven, terörü kimden gelirse gelsin lanetlediklerini dile getirerek, "Gaziantep'te yapılan saldırıda 29'u çocuk 54 vatandaşımız şehit oldu. Bunda da yine terör örgütlerinin faaliyeti söz konusu. Yapılan bütün terör olaylarını, cana kast olaylarını şiddetle kınıyoruz." diye konuştu.

Afyonkarahisar'a bir askeri birliğin gelmesiyle ilgili soruya cevap veren Yurdunuseven, "Afyonkarahisar'a bir birliğin gelmesi ekonomik hareketlilik yaratır. Bu konuda girişimlerimiz oldu. Gerekli yerlere müracat ettik. Milletvekilimiz Ali Özkaya da bu konuda girişimlerde bulundu. Isparta'da bulunan bir tugayın Afyonkarahisar'a taşınabileceğini öğrendik. Bu kentimiz için iyi bir atılım olur." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.