Afyonkarahisar

İtfaiye Haftası

17:18 30 Eylül 2016
İtfaiye Haftası

İtfaiye teşkilatının toplumda güven oluşturan örnek bir birim olduğunu belirten Çöl, bölgenin en donanımlı ve eğitimli ekibine sahip olan Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün, sadece Sandıklı merkezinde kalmayıp, çevre köy, kasaba ve ilçelere kadar olaylara müdahale ettiğini söyledi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 25 Eylül ve 1 Ekim haftasında kutlanan "İtfaiyecilik Haftası" nedeniyle İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek itfaiyecilerin haftasını kutladı.

"İnsanların canlarını ve mallarını koruyarak kutsal bir iş yapıyorsunuz" diyen Çöl, şöyle konuştu:

"Sizler fedakarca çalışarak elinizden geleni yapıyorsunuz ve kendi canınızı tehlikeye atmak pahasına Sandıklı'da hizmet yapıyorsunuz. İtfaiyecilik böylesine zor ve fedakarlık isteyen bir iş. Ekip ruhuyla çalışmanız, işinizi önemsemeniz başarıyı da birlikte getiriyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren aldığımız ekipmanlar ile itfaiyemiz donanım açısından örnek itfaiye teşkilatlarından biri haline geldi. Sandıklı Belediyesi olarak tüm milletimize yangın, afet, mal ve can kaybı gibi acı verici olaylar yaşamamasını diliyor, tüm itfayecilerimizin haftasını kutluyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.