Afyonkarahisar

Ömer Halisdemir'in adını bebeklerine verdiler

12:41 15 Şubat 2017
Ömer Halisdemir'in adını bebeklerine verdiler

Sandıklı İlçesinde ikamet eden İsmail ve Derya Bolat çifti 15 Temmuz'da şehit edilen Ömer Halisdemir'in ismini bebeklerine verdi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Bolat çiftini ziyaret ederek tebrik etti.

15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren Kahraman Ömer Halisdemir'in ismini bebeklerine vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Bolat çifti bebeklerinin bu ismi gururla taşıyacağını söyledi.

Darbe girişimi sırasında cuntacı Tuğgeneral Semih Terzi'yi vurarak, darbenin başarıya ulaşmasını engelleyen demokrasi kahramanı şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in isminin hiç bir zaman unutulmayacağını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Duyarlı vatandaşlar tarafından kahramanımızın isimlerinin yeni doğan bebeklere verilmesi bizleri son derece memnun ediyor." dedi.

Çöl, "Milletimiz 15 Temmuz hain darbe girişimini hiç bir zaman unutmayacak. Milletimiz yapılan kötülükleri unutmadığı gibi vatanımızın kahramanlarını da unutmaz. Bolat çiftimize bebeklerinin hayırlı olmasını diliyor ve teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Başkan Çöl ve AK Parti İlçe Başkanı Saylık bebek Ömer Halisdemir Bolat'ı kucaklarına alarak sevdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.