Afyonkarahisar

Halk oylamasına doğru

17:17 23 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Emirdağ ilçesini ziyaret etti.

Emirdağlı kadınlarla ev toplantılarında bir araya gelen Özkal, kadınlara 16 Nisan’da oylanacak anayasa değişikliğine ilişkin bilgiler verdi.

Emirdağ ziyaretleri kapsamında AK Parti Emirdağ İlçe binasını da ziyaret eden Özkal, Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu'dan Emirdağ'daki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Özkal'a ziyaretlerinde AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk eşlik etti.

- Özkal ve Eroğlu,vatandaşları ve esnafı ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal ile Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu, vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.

Milletvekili Özkal ve Hatice Eroğlu, Afyonkarahisar merkezde Bedesten ve Belediye çarşılarını ziyaret ederek hem çarşı esnafına hem de alışveriş yapan vatandaşlara anayasa değişikliğini anlattılar.

"Vatandaşların çok büyük bölümü 'evet' tercihinde bulundu." diyen Özkal, Afyonkarahisar'ın, Türkiye'nin büyük ve güçlü geleceğinden yana oy kullanacağını söyledi.

Esnafa işlerin durumunu soran Özkal ve Eroğlu, hükümetin ekonomik hayata yönelik pek çok tedbiri aldığını hatırlattı.

Yaz sezonuyla birlikte ekonomik canlılığın daha da artacağına değinen Özkal ve Eroğlu, çarşı esnaflarının talep ve isteklerini dinledi.

Ziyaretlerde hem vatandaşlara hem de esnafa anayasa değişikliğini anlatan Özkal, "Atalarımız çağ, açıp çağ kapatıyordu. Bu tarihi geçmişten gelen bizler bugün dünyada olup biteni sadece izlemekle yetinecek miyiz? Bunu düşünmemiz lazım. Türkiye bugün tüm Müslüman ülkelerin ve tüm mazlum milletlerin tek umudu, tek koruyucusu konumundadır." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.