Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

16:47 24 Mayıs 2017
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Dinar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kaymakamlık Bahar Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Ortaokulu öğretmenleri ile Müftülük takımı arasındaki final maçını öğretmenler 3-2 kazandı.

İlk üçte dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Doğan Çakır, turnuvaya katılan tüm takımları, sporcuları kutladı.

- Sandıklı'da minik öğrenciler kardeş okulu ziyaret etti

Sandıklı ilçesinde Atatürk İlkokulu ana sınıfı öğrencileri ilçeye bağlı Karacören Köyü İlkokulu ana sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek hediyeler verdi.

Sandıklı Atatürk İlkokulu ana sınıfı öğrencileri Okul Müdürü Hasan İnam ve öğretmenleri eşliğinde Karacören Köyü İlkokulu ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarette öğrencileri Karacören İlkokulu Müdürü Mehmet Önay, ana sınıfı öğretmen ve öğrencileri karşıladı.

Ziyarette minik öğrenciler okul bahçesinde birlikte oyunlar oynarken, Atatürk İlkokulu ana sınıfı öğrencileri öğrenci arkadaşlarına harçlıkları ve okul yönetiminin katkısı ile aldıkları çeşitli hediyeleri verdi.

Atatürk İlkokulu Müdürü Hasan İnam, "Minik öğrencilerimizin arkadaşlıklarını pekiştirmek, okulumuz dışındaki başka öğrencilerle de arkadaşlık kurmaları için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Minik öğrencilerimiz çok iyi arkadaşlık ve dostluk kurdular çok güzel vakit geçirdiler. Bizler de çok mutlu olduk." dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildiren Karacören İlkokulu Müdürü Mehmet Önay ise Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.