Afyonkarahisar

Memur-Sen'den Suriye'ye yardım

11:04 26 Mayıs 2017
Memur-Sen'den Suriye'ye yardım

Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcili tarafından başlatılan "Suriye için yardım" kampanyasında toplanan 17 bin 301 bin 25 TL'lik nakdi yardım Suriye'ye un olarak gönderilmesi için Hayrat Vakfı'na bağışlandı.

Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdülkadir Hız, Hayrat Vakfı'na bağışlanan 17 bin 301 lira 25 kuruşluk bağışın Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine un olarak gönderileceğini söyledi.

Suriye için yardım kampanyasına destek veren Afyonkarahisar Memur-Sen ailesine teşekkürlerini ileten Hız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'de kan ağlayan, Siyonistlerin mermileri altında ezilen bir nebze faydamız olması amacıyla Memur-Sen İl Temsilciliği çatısı altında ve tüm iş kolların destekleriyle 17 bin 301 lira 25 kuruşluk bir nakdi yardım topladıklarını belirtti.

Hız, "Bu toplanan yardım parası, Suriyeli kardeşlerimize un olarak gönderilecek. Biz bu bağışı Hayrat Vakfımıza teslim ettik. Onların kanalıyla bu yardımlar ulaşacak inşallah. Bizde kardeşlerimize karşı görevimizi yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz." dedi.

- 13 tır gitti

Hayrat Vakfı Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mustafa Başaran da Memur-Sen ailesinin Suriye için yardım kampanyasına teşekkür etti.

Başaran, "Toplanan bağışlar Suriyeli kardeşlerimizin bir nebze de olsa ihtiyaçları giderilmiş olacak. Daha önce de 13 tır yardım ve gıda maddesini Suriye'ye gönderdik. 14 tırımızı da yakın zaman tekrar göndereceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.