Afyonkarahisar

Ramazan Bayramı'na doğru

17:04 22 Haziran 2017
Ramazan Bayramı'na doğru

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yurdunuseven, mesajında, bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günler olduğunu ifade etti.

Bayramların küçüklerin sevindirildiği, büyüklerin ziyaret edilerek, yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere kucak açıldığı müstesna zaman dilimleri olduğunu aktaran Yurdunuseven, şunları kaydetti:

"Müntesibi olmakla şeref duyduğumuz dinimizde bayramlarımızın en önemli ve temel özelliği toplumun bütününü kucaklamasıdır. Dolayısıyla bayramlar; insani ve İslami güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve muhabbetin güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bayramlar küskünlüklere son verildiği özellikle varlık sebebimiz olan anne ve babalarımızın ve aile büyüklerimizin unutulmadığı dahası onların hayır dualarının alındığı, hasta olan insanlarımızın hatırlandığı ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve bütün inananların mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını dilerim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.