Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

12:50 23 Ağustos 2017
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Dinar ilçesinde mesleki yeterlilik ve belgelendirme sınavlarının başladığı bildirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteklediği Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi tarafından Dinar ve Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile ahşap kalıpçı, sıvacı, seramik karo kaplamacısı, betonarme demircisi ve ısı yalıtımcı ustaları için mesleki yeterlilik belgesi sınavları başladı.

Dinar'da 2 gün sürecek sınavların üç aşamada gerçekleştirileceği belirtildi.

Belge almak isteyen ahşap kalıpçı, sıvacı, seramik karo kaplamacısı, betonarme demircisi ve ısı yalıtımcıları, bu çerçevede, ilk olarak yazılı daha sonra mülakat sınavına girecekler ve ardından da yapımı devam eden bir inşaat alanına giderek uygulamalı sınava tabi tutulacaklar.

MEYBEM temsilcileri, sınavlarda başarılı olan kişilerin, mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanacağı bildirilerek, şantiyelere artık belgesi olamayan ustaların giremeyeceği vurgulandı.

- Sandıklı'da AK Parti genişletilmiş kadın kolları toplantısı

AK Parti Sandıklı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından genişletilmiş kadın kolları toplantısı yapıldı.

Sandıklı Kent Park'ta Sandıklı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş başkanlığında yapılan toplantıya, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl de katıldı.

Toplantıda, kadınların sorunları, çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Kadın kollarının gece gündüz demeden canla başla çalıştığını belirten Belediye Başkanı Çöl, Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş ve kadın kolları üyelerine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.