Afyonkarahisar

Sandıklı'dan kısa kısa

11:49 17 Ekim 2017
Sandıklı'dan kısa kısa

Bahçe duvarının boyanması ve okul tadilat çalışması sonrası okulun çok daha güzel görünüme sahip olacağını ifade eden Uygulama Merkezi Müdürü İbrahim Altıntaş, "Tadilat çalışmaları kapsamında okulumuzun çevre düzenlemesini yapan öğretmenlerimiz, okulumuzun duvarlarını boyadılar. Bunun yanında okul bahçemizde de engelli öğrencilerimiz ile bir takım çalışmalar yaptılar. Ellerine, emeklerine sağlık hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Sandıklı ilçesinde Özçınar Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenleri, tadilat çalışmaları kapsamında merkezin bahçe duvarlarını boyadı.

Ellerine boya ve fırca alan öğretmenler, boş zamanlarında tadilat çalışmaları kapsamında okul bahçe duvarlarını boyayarak okul bahçesinin güzelleştirilmesine katkı sağlıyor.


- "Her sınıfın bir yetim kardeşi var" projesi

Sandıklı ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı, İnsani Yardım Vakfı (İHH), Diyanet İşleri Başkanlığı ve Memur-Sen ile yapılan protokol gereği "Her sınıfın bir yetim kardeşi var" projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Sandıklı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonundaki toplantıya, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda konuşan Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, çocukların yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşmaları için bu projenin önemli olduğunu söyledi.

İnancımızda ve kültürümüzde var olan yardımlaşmanın bu proje ile tüm öğrencilere aşılanmasının güzel bir çalışma olduğunu belirten Karaosman, proje ile İslam birliği kardeşliğinin özümsenmesinin amaçlandığını kaydetti.

Afyonkarahisar İHH temsilcileri tarafından yapılan proje açıklamasının ardından toplantı sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.