Afyonkarahisar

Türkiye'nin İdlib'e asker sevkıyatı

16:15 17 Ekim 2017
Türkiye'nin İdlib'e asker sevkıyatı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Türkiye kendi güvenliğini sağlamak amacıyla İdlib ve Sincar’a harekat düzenliyor." dedi.

Yurdunuseven, parti teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, dün Kuzey Irak'ta yapılan operasyonda şehit olan askerler için baş sağlığı dileklerinde bulunarak, "Ülkenin konumu belli Güney'de, Kuzey'de çok ciddi manada bir savaş söz konusu." dedi.

Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Türkiye kendi güvenliğini sağlamak amacıyla İdlib ve Sincar’a harekat düzenliyor. Buradaki tüm Mehmetçiklerimize Allah'tan yardım diliyoruz hem de inşallah burunları kanamadan bu harekatı tamamlamalarını diliyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin Amerikan vizesi ile ilgili olarak Avrupa ülkelerinde bir takım temasları var. Sayın Cumhurbaşkanımız son olarak Sırbistan'a gittiğinde çok büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandı. Burada Sırbistan Devlet Başkanı Aleksandar Vucic, Tükiye'de 19 bin kilometre duble yol yapılması konusundaki hayranlığını dile getirdi.

Böyle bir Cumhurbaşkanına sahip olduğu için mutlu olmalısınız şeklinde beyanları var. Bizde diyoruz ki Cumhurbaşkanımız artık dünyada tanınıyor, tüm dünyada güçlü bir lider elhamdülillah bizde sayın Cumhurbaşkanımıza Afyonkarahisar'dan ve tüm Türkiye'den çok teşekkürlerimizi iletiyoruz. Arkasında dimdik durduğumuzu söylüyoruz. İnşallah Allah ona hayırlı uzun ömürler versin çünkü Türkiye'nin yapacak çok daha işleri var."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.