Afyonkarahisar

ZEKA Yönetim Kurulu Afyonkarahisar'da toplandı

20:08 31 Ocak 2018
ZEKA Yönetim Kurulu Afyonkarahisar'da toplandı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin içinde yer aldığı Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2018 yılının ilk yönetim kurulu toplantısı Afyonkarahisar'da gerçekleştirildi.

Termal bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, ZEKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir başkanlık etti.

Vali Nayir, toplantı öncesi yaptığı açıklamada, "Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2018 yılı ilk yönetim kurulu toplantısı için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu günkü toplantımızda görüşeceğimiz gündem maddeleri, personel istihdamı mülakat sınavı sonuçlarının görüşülmesi, projelerle ilgili taleplerin gelişmelerin görüşülmesi, 2 toplantı arası ajans faaliyetlerinin görüşülmesi, 2017 yılı Aralık ayı ve yıllık gelir gider cetvelinin görüşülmesi olarak belirlendi." diye konuştu.

Toplantıda ilk olarak 9 uzman ve bir iç denetçi alımına yönelik geçmiş dönemde yapılan personel istihdamı mülakat sınav sonuçlarını görüşeceklerini dile getiren Nayir, şunları kaydetti:

"Daha önceki toplantılarda de ifade ettiğimiz üzere mevzuatımızın izin verdiği ölçüde projelerin uygulanmasını kolaylaştırmak adına yararlanıcılarımızdan gelen talepleri olumlu karşılıyor ve bu hususta her zaman yapıcı olmaya azami gayret gösteriyoruz. Toplantımızın bölgemize ve ülkemize hayırlı olması temennileri ile sözlerime son veriyor katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum."

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.