Afyonkarahisar

DKMP eğitim semineri sona erdi

15:07 16 Nisan 2018
DKMP eğitim semineri sona erdi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce (DKMP) bölge müdürleri ve şube müdürlerine yönelik düzenlenen eğitim semineri sona erdi.

DKMP tarafından bölge müdürleri ve şube müdürlerine yönelik "yatırım bütçesi hazırlama" konusunda düzenlenen eğitim semineri, Afyonkarahisar'da yapıldı.

Genel Müdür Yardımcısı Osman Demirel, yaptığı açıklamada, Genel Müdür Nurettin Taş'ın da katılımıyla düzenlenen eğitim seminerinin son derece verimli geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bölge müdürü, müdür yardımcıları, şube müdürleri ile 81 ilin şube müdürlerinin katıldığı bir eğitim semineri yapıldı. Toplantıda uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözümleri görüşüldü. Bunun yanında en önemli konu olarak yatırım bütçesinin hazırlanması ve uygulamada yeknesaklığın sağlanması adına güzel bir çalışma gerçekleştirdik. 150’ye yakın üst düzey personelimiz katıldı. Otel yönetimi bize her türlü altyapıyı sağladı. Çok verimli ve iyi bir program gerçekleştirdik."

Bu arada eğitime katılan bürokratlar, 26 Ağustos Tabiat Parkı'nı da ziyaret ederek, buradaki İstiklal Tanıtım Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.