Afyonkarahisar

Sandıklı'dan kısa kısa

14:45 28 Mayıs 2018
Sandıklı'dan kısa kısa

Ziyaretin sonunda Çöl ve Varbitsa Belediye Başkanı Merdin Bayram karşılıklı hediyeler vererek dostluk bağlarının kuvvetlenmesi dileklerini ilettiler.

Bulgaristan Varbitsa Belediye Başkanı Merdin Bayram ve beraberindeki heyet Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti.

Sandıklı ve Varbitsa ilçeleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette, gündemdeki konular ile belediyelerarası dostluk ve kültürel bağların artması hakkındaki konular görüşüldü.

Heyette bulunan Bulgaristan-Türkiye arası dostluk vakıflarından Gerlova Vakfı’da Başkan Mustafa Çöl’e el işi hediye takdim ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

- Sandıklı'da çocuklara bayramlık hediye edildi

Sandıklı ilçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından 350 çocuğa bayramlık hediye edildi.

İHH Afyonkarahisar Şubesi ile Memur-Sen Sandıklı'da öksüz, yetim ve yardıma muhtaç 350 çocuk için bayramlık alındı. Çocukların kendi isteği doğrultusunda alınan bayramlıklar, kendilerine hediye edildi.

Türkiye genelinde böyle bir çalışma yürüttüklerini ve Afyonkarahisar genelinde 2014 yılından bu yana öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık hediye ettiklerini belirten İHH Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ertürk, "Afyonkarahisar İHH olarak 2014 yılında 327 tane yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzu sevindirirken 2015’de 639, 2016’da 1728, 2017 yılında da bin 861 tane çocuğumuzun bayramlık sevincine ortak olduk. Bu çalışmamız Afyonkarahisar'ın genelinde 17 ilçemiz ve merkezimiz ile beraber 18 ilçemizde bu yıl 2 binin üzerinde taşımaktır. Sandıklı’da ise geçen yıl 200 ve bu yıl 350 çocuğumuzun bayram sevincine ortak oldu." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.