Afyonkarahisar

Üniversite öğrencisinden “Kılıçdaroğlu istifa” eylemi

11:49 28 Haziran 2018
Üniversite öğrencisinden “Kılıçdaroğlu istifa” eylemi

Afyonkarahisar’da üniversite öğrencisi bir genç, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı önünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi iyi yönetemediğini ileri sürerek eylem yapmaya başladı.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 1. sınıf öğrencisi Yunus Yürekli, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı önünde üstünde "Koltuk sevdası olanın bu partide yeri yoktur", "Lütfen istifa eder misiniz yetti gari!", "Oy verdiğim partide Abdullah Gül lobisi istemiyorum", "Sizede tamam" "Biz artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyoruz" yazılı dövizlerle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesi için oturma eylemi yapmaya başladı.

Yürekli, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçim'inde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi iyi yönetemediğini iddia ederek oturma eylemi yaptığını, istifa etmesini gerektiğini belirtti.

Her hangi bir örgüte de üyeliğinin olmadığını dile getiren Yürekli, "Bu gün oturma eylemine başlamamın nedeni CHP İl Başkanlığında bir toplantı olması ve buna tepki çekmekti. Her hangi bir örgüte de üye değilim ve tek başımayım. CHP içerisinden yöneticiler gençlik örgütüne üye olup olmadığımı sürekli soruyorlar. Ama değilim. Bir örgüte üye olsam tek başıma eylem yapmam." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.