Afyonkarahisar

İscehisar'dan kısa kısa

17:36 27 Temmuz 2018
İscehisar'dan kısa kısa

Afyonkarahisar İscehisar ilçesinde Jandarma Komutanı iken Ankara'ya tayini çıkan Bekir Genç ile İlçe Tapu Müdürü iken Düzce'ye atanan Adnan Türkan'a veda yemeği düzenlendi.

İlçede bir restoranda düzenlenen veda yemeğine İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Emniyet Müdürü Ali Dalfidan, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Öztabak, veda yemeğinde yaptığı konuşmada, "Memleketin çok çeşitli yerlerinde görevler yaparız, çok farklı yörelerin insanları ile bir araya geliriz. Burada da komutanım ve tapu müdürümüz aslında bizlerden ayrılmıyor. Bu uzun yolculuğun çok farklı istasyonlarından bir tanesini bırakıp memleketimizin çok başka köşesinde çok daha güzel, çok daha iyi insanlarla karşılaşması ümidi ile aramızdan ayrılıp gönderiyoruz. İlçemize uzun yıllar hizmet etme şerefine ermiş bir kamu görevlisi arkadaşımıza başarılar diliyorum." dedi.

Konuşmanın ardından Genç ile Türkan'a mermerden satranç takımı hediye edildi.

- İscehisar'da buzağı küpeleme duyurusu

İscehisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince, buzağı küpeleme ve aşılama çalışmalarının başlayacağı bildirildi.

İlçe Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Sığır cinsi buzağıların doğum tarihinde itibaren 3 ay olan hayvanların küpeleme işlemleri başlamıştır. Büyükbaş hayvan yetiştiricilerimiz dilekçe ve müracaat formlarıyla ilçe müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir." diye konuştu.


i

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.